Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Samla lån och krediter

Den absolut vanligaste orsaken till att vi tar ett blancolån är att samla lån, krediter och avbetalningar. Det finns mycket att vinna på att samla lån och krediter. Exempelvis:

Bättre överblick över ekonomin

Ökad flexibilitet

Spara pengar

Hur samlar jag mina lån och krediter?

Det första steget i att samla lån, krediter och avbetalningar är att kartlägga vad du har för lån och krediter.

Att gå igenom sin ekonomi kan ibland kännas motigt och tråkigt, men tänk på att du kommer vinna mycket i slutänden och att det kommer kännas bra när du är klar.

Lägg ihop summan av de olika krediterna du och se vad de landar på. Gå sedan in och gör en ansökan på det beloppet du vill samla.

När du blivit godkänd för ett lån är det bara att vänta tills pengarna landar på kontot. Därefter betalar du in dina gamla lån och krediter och samlar lånebeloppet på ett och samma ställe.

Fördelar med att samla sina lån och krediter

  • Du undviker dyra avgifter. Det är vanligt att aktörer tar ut avgifter för till exempel administration och fakturering. Kolla upp att den aktör du väljer att samla dina lån hos inte har den typen av avgifter.
  • Du får ökad kontroll. Fakturor från flera olika företag kan ge en känsla av oreda och förlorad kontroll. Samlar du dina lån och krediter på ett ställe är det enklare att hålla koll.
  • Ökad flexibilitet. Beroende på var du väljer att samla dina lån kan din flexibilitet öka. Idag kan du välja att ha ditt lån hos en aktör som låter dig ändra din månadskostnad eller pausa din betalning när det behövs.
  • Bli av med lånet fortare. I de allra flesta fall spar du pengar på att ha dina lån samlade på ett ställe. Pengarna kan du spar kan du sedan använda till att betala av ditt lån fortare.
  • Använd pengarna till att bygga upp ett sparande. Pengarna som du tjänar på att lösa bort dina dyra lån och krediter kan du också använda för att bygga upp ett sparande.

Share