Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Låna pengar till din drömresa

Är du en soldyrkare som längtar efter milslånga stränder i australien, eller en storstadsälskare som vill shoppa loss i New York? När du bestämt dig för att förverkliga dina exotiska drömmar finns det några saker som kan vara bra att tänka på.

Happy married couple

Lån till resa

Känslan att kliva av ett plan och känna värmen slå emot oss är en känsla som många av oss är beredda att betala mycket för. För att betala din resa kan du ta vad som kallas för ett privatlån. Att ansöka om ett privatlån till din resa hos Bynk tar bara några minuter och blir du godkänd har du ofta pengarna inom en bankdag.

Att tänka på när du lånar för att resa

Att ha ett smidigt och flexibelt lån är alltid bra, men extra värdefullt blir det när vi reser. Hos Bynk sker allt digitalt. Pengarna för lånet till din resa dras via autogiro och du kan styra ditt lån direkt i Bynkappen.

Med appen kan du enkelt pausa din betalning 4 månader om året genom ett klick. Du kan också ändra din månadskostnad var du än är dikrekt i appen.

Skulle det dyka upp någon oförutsedd kostnad i samband med din resa kan du i 30 dagar från det att du tog ditt lån utöka ditt lån utan att det görs någon kreditupplysning. Du kan också närsomhelst betala in mer på ditt lån utan någon extra kostnad.

Så spar du pengar på din resa!

  • Jämför alltid priser på flygstolar. Skyscanner och Google flights är två bra exempel på sajter där du kan hitta en flygbiljett till ett bra pris
  • Boka boende via Airbnb istället för att bo på hotell. Många gånger blir det billigare och dessutom är de flesta boenden utrustade med kök. Vilket gör att du kan spara in pengar på att skippa dyra restaurangbesök.
  • ...och när du går på restaurang, kolla vart lokalbefolkningen går, eller köp mat i gatuköken. Det är många gånger både godare och mer prisvärt!
  • I de flesta bankomatrer kan du välja om du vill ta ut pengar i lokal eller svensk valuta, välj alltid lokal så slipper du växlingsavgiften.
  • Boka in din resa när det är lågsäsong, genom att inte slåss om biljetter under högtryckssäsongen kan du komma ner rejält i pris.
  • Betala din resa med ett betalkort som erbjuder gratis försäkring.

Undvik dyra avbetalningar

När du bokar din resa erbjuds du ibland att ta resan på avbetalning. En lösning som kan verka smidig och enkel, men många gånger slutar det med att det blir riktigt dyrt då räntorna på den här typen av avbetalningar är höga.

Tar du dessutom ytterligare en avbetalning eller använder kreditkortet på resan så får du flera administrationsavgifter och kringkostnader. Med Bynkappen kan du enkelt samla allt på ett och samma ställe. Skulle det vara så att du redan har betalat din resa på kredit eller avbetalning kan du genom några klick lösa bort krediterna med bynkappen.

Taggmoln

Resa
Utomlands
Inrikes
Skidsemester
Solsemester
Pass
Flyg
Lån
Internationellt körkort
Upptäcksresa
Stranden
Cityresa
Share