Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Så lånar du pengar för att renovera

Att vi i Sverige älskar att renover kan knappast ha undgått någon. Vårt kalla klimat gör att vi spenderar mycket tid i våra hem och då vill vi förstås skapa ett hem vi trivs i.

Lån till renovering

Förutom att det är roligt att renovera och att det är många som har renovering som ett stort intresse så kan det höja värdet på din bostad. Vissa renoveringar är nödvändiga och andra är mer ett “ansiktslyft” för vår bostad.

På Bynk kan du låna från 10 000 upp till 300 000 kronor för renovering. Du kan alltså ta ett lån till både en större och en mindre renovering med hjälp av Bynkappen.

Att tänka på när du lånar för att renovera

Oavsett om du ska ta ett stort eller ett litet renoveringslån så är det bra att tänka på att lånet du tar är flexibelt och att du själv har full kontroll över ditt lån.

När du tar ett lån med Bynkappen så styr du själv över ditt lån. Skulle du exempelvis behöva pausa lånet någon månad så gör du det genom ett klick.

Med Bynkappen kan du också ändra din månadskostnad om du skulle vilja betala mer eller mindre någon månad

Tips på hur du spar pengar när du renoverar!

  • Rivning kan du många gånger göra själv - dessutom är det bra träning.
  • Ibland räcker det långt att måla om, solkig och gammal färg kan få vilket rum som helst att se tråkigt ut.
  • Tycker du det är tråkigt med IKEA? Använd bara stommarna och köp luckorna eller handtagen någon annanstans.
  • Planera noga och specificera vad det är som behöver göras och gör upp en budget.
  • Har du vänner inom byggbranschen? Fråga dem om tips, råd och rekommendationer.
  • Fokusera på ett rum i taget.
  • Ta in offerter från olika hantverkare.

Undvik dyra avbetalningar och krediter

Renoveringsprojekt kan ibland bädda för många dyra krediter och avbetalningar. Att klicka hem material och möbler på nätet eller dra kreditkortet på byggvaruhuset går ofta av bara farten.

Att använda sig av avbetalningar och krediter vid renovering är vanligt. Ofta är det en hel del pengar det handlar om. Pengar som kan vara svåra att spara ihop. Problemet med avbetalningar och krediter är att de brukar bli väldigt dyra i slutänden.

Då är det i så gott som alla fall bättre att ta ett lån hos en långivare. På så sätt slipper du betala räntor och avgifter på flera olika ställen.

Skulle det vara så att du behöver låna mer än vad du hade tänkt dig kan du enkelt utöka ditt lån genom ett klick i Bynkappen. Blir renoveringen billigare än vad du först trodde kan du alltid betala in en större summa på ditt lån, utan någon extra kostnad.

Taggmoln

Kök
Badrum
Utbyggnad
Påbyggnad
Byggnadslov
DIY
Share