Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Pausa din betalning!

Att ha ditt lån hos Bynk är enkelt och flexibelt. För oss är det självklart att du ska kunna anpassa ditt lån efter din vardag. Därför kan du närsomhelst välja att pausa din betalning och använda en betalfri månad.

Så gör du för att pausa min månadskostnad

Om du vill pausa din månadskostnad går du in i Bynkappen och klickar på "Använd". Så snart du gjort det aktiveras din betalfria månad och inga pengar kommer att dras den 26:e.

Tänk på att aktivera din betalfria månad innan den 16:e den månad du vill pausa din betalning. Annars hinner inte fakturan nollställas.

Vad händer med mitt lån när jag pausar min betalning?

Allt som händer när du väljer att pausa din betalning är att amorteringstiden förblir densamma.

Om du exempelvis har en återbetalningstid på 3 år och 5 månader och pausar din betalning så fortsätter din amorteringstid vara 3 år och 5 månader. Så fort den betalfria månaden är över så betalar du av på ditt lån precis som vanligt.

Du kan använda funktionen "Betalfri månad" 4 gånger varje år.

Tänk på att du inte kan utöka ditt lån under den tid som du har en betalfri månad.

Om du har några funderingar kring hur du använder en betalfri månad så kan du alltid kontakta vår kundservice via messenger.

Andra populära funktioner i Bynkappen:

Ändra månadskostnad

Utöka mitt lån

Share