Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Utöka ditt lån

Som kund hos Bynk har vi gjort det enkelt och smidigt att när du vill ansöka om att utöka ditt lån direkt i appen. Att ansöka om att utöka ditt lån tar bara några sekunder, och du har i de allra flesta fall pengarna på kontot dagen efter.

Varför ska jag utöka mitt lån hos Bynk?

Självklart ska du inte utöka ditt lån i onödan. Däremot kan en utökning av ditt lån vara ett bra alternativ jämfört med att dra på sig dyra krediter och avbetalningar.

Att ta en kredit eller köpa varor på avbetalning kan vara ett lockande i stunden. Men på sikt slutar det ofta med dyra administrationsavgifter och räntekostnader.

Om du istället väljer att utöka ditt lån hos Bynk sänker du många gånger din månadskostnad och kan lägga pengarna du får över på exempelvis sparande eller att amortera ner ditt lån.

Så går det till när du utökar ditt lån

    Att ansöka om att utöka ditt lån tar bara någon minut. Du går in i Bynkappen och ändrar på reglaget “utöka lånet”. När du gjort det trycker du på nästa och kommer då att få uppdateraa dina uppgifter, och så snart det är klart kommer din ansökan att behandlas av vår låneavdelning.

    Pengarna har du ofta på ditt konto inom en dag.

    Om du gör din utökning inom loppet av 25 dagar från det att du tog ditt lån tas ingen ny UC och pengarna har du ofta på ditt konto inom en dag.

Share