Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

🦉Vad är Bynk?

Bynks vision är att ge dig full kontroll över din ekonomi. Varje dag, dygnet runt, vart du än är!

Vi vet att du som kund är unik och flexibel, därför vill vi att våra produkter ska vara just det! På Bynk använder vi oss av avancerad teknik, men det du som kund får är enkelhet.

Vi vill vara en schysst aktör som ger dig makt och kunskap att påverka dina egna villkor.

Vi älskar att utmana och göra saker som de aldrig gjorts förut. Så vi bestämde oss för att börja bygga de mest flexibla och innovativa produkterna inom privatekonomi vi kan komma på och som vi själva vill använda.

Allting här i världen är inte perfekt ännu.
Men att ta kontrollen över sin ekonomi blev plötsligt mycket enklare.

🐣 Vår historia

Bynk är grundat 2016 och står under finansinspektionens tillsyn. Teamet bakom Bynk består av utvecklare och entreprenörer som framgångsrikt varit med och startat och utvecklat Fintechbolag i mer än 10 år.

🏛 Vilka äger Bynk?

På Bynks ägarsida finns både anställda och ängelinvesterare så som Schibsted och LMK.

Schibsted äger bolag så som Prisjakt, Blocket, Lendo, Compricer och Shpock m.m. LMK ägde tidigare delar av Axis som såldes till Canon för 23,6 miljarder kronor.

🦄 Jobba hos oss!

Vill du bli en del av teamet som bygger framtidens bank? Just nu har vi många lediga tjänster- sök redan idag! 🏆

Share