Bynk

🦉Vad är Bynk?

Bynk är framtidens bank som vill ge dig full kontroll över din ekonomi. Varje dag, dygnet runt, vart du än är!

Vi vet att du som kund är unik och flexibel, därför vill vi att våra produkter ska vara just det! På Bynk använder vi oss av avancerad teknik, men det du som kund får är enkelhet.

Vi vill vara en schysst aktör som ger dig makt och kunskap att påverka dina egna villkor.

Vi älskar att utmana och göra saker som de aldrig gjorts förut. Så vi bestämde oss för att börja bygga de mest flexibla och innovativa produkterna inom privatekonomi vi kan komma på och som vi själva vill använda.

Allting här i världen är inte perfekt ännu.
Men att ta kontrollen över sin ekonomi blev plötsligt mycket enklare.

🐣 Vår historia

Bynk är grundat 2016 och står under finansinspektionens tillsyn. Teamet bakom Bynk består av utvecklare och entreprenörer som framgångsrikt varit med och startat och utvecklat Fintechbolag i mer än 10 år.

🏛 Vilka äger Bynk?

På Bynks ägarsida finns både anställda och ängelinvesterare så som Schibsted och LMK.

Schibsted äger bolag så som Prisjakt, Blocket, Lendo, Compricer och Shpock m.m. LMK ägde tidigare delar av Axis som såldes till Canon för 23,6 miljarder kronor.

🦄 Jobba hos oss!

Vill du bli en del av teamet som bygger framtidens bank? Just nu har vi många lediga tjänster- sök redan idag! 🏆

💰 Ansök nu, lån upp till 200 000 kr

Att ansöka om ett lån är enkelt och du får svar direkt på hur mycket du kan låna och vad din ränta blir. Vad din ränta blir beräknas fram automatiskt och det går inte att på förhand säga vad just din ränta på lånet blir.

Kom-i-håg: du vet väl att du har hela 30 dagar på dig att bestämma dig om du vill ha lånet efter att du ansökt om ett lån.

Önskat lån

kr

  Exempelkostnad (10 år)

  1 821 kr/mån

  Jag delar mitt boende med en vuxen
  Jag har ett (1) eller flera barn
  Din ansökan skickas säkert över en krypterad anslutning.

  När du ansöker godkänner du användarvillkoren och att du tagit del av informationen i SEKKI. Räkneexempel: 100 000 kr i annuitetslån på 10 år med 7,95% nominell rörlig ränta, 8,34% effektiv ränta, kostar 1 211 kr/mån (120 ggr). Att återbetala: 145 551 kr inkl. alla avgifter.