Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Så lånar du pengar till köp av MC och motorcykel!

Har det blivit dags att uppfylla drömmen om en motorcykel och gasa iväg i solnedgången? För många är en MC förknippad med känslan av total frihet. Bynks lån går hand i hand med den känslan genom att sätta flexibilitet och smidighet först.

Happy married couple

Lån till MC och motorcykel

När du väl har bestämt dig för att köpa en motorcykel är det dags att hitta ett sätt att finansiera köpet. Vissa spar till en motorcykel, andra väljer att ta ett lån.

Hos Bynk kan du låna mellan 10 000 - 300 000 kronor för ditt MC-köp. Lånet kan du sedan själv styra genom Bynkappen.

Så fungerar det att låna till en motorcykel hos Bynk

Lånet som du tar till din MC hos Bynk är ett så kallat blancolån. Det innebär att du inte behöver någon kontantinsats och att din motorcykel inte kommer att användas som säkerhet för lånet.

Då du gjort din ansökan blivit godkänd och du signerat den med mobilt BankID betalas pengarna vanligtvis ut inom en bankdag.

Om du fortfarande inte bestämt dig för om du ska köpa en motorcykel eller inte kan du fortfarande göra en ansökan för att se om du är godkänd för att låna. Om du är godkänd har du sedan 30 dagar på dig att signera kreditavtalet.

Tips inför köpet av en motorcykel eller MC

  • Undvik att köpa en alltför gammal modell av motorcykel/MC. Ofta är de äldre modellerna mer svårkörda och har många gånger sämre bromsar och chassi. Något som gör att körupplevelsen försämras.
  • Om du väljer att köpa begagnat - köp via en återförsäljare som är duktig på just MC och motorcyklar.
  • Att köpa nytt är dyrare, men det kan vara skönt att inte “ärva” gamla problem och att få ned sig de garantier som en ny motorcykel ofta kommer med.
  • Fundera över vad du ska använda din motorcykel till. Är det daglig pendling till jobbet eller två veckor på semestern? Köp sedan modell utefter användningsområde.
  • Sätt alltid din säkerhet i främsta rummet. Kontrollera däckens hårdhet och testa lufttrycket. Se över motorcykelns bromsar och lysen. På sidan MC Jakten kan du läsa mer om hur du kör säkert!

Att tänka på när du tar ett lån till en motorcykel

När du lånar pengar för en längre tid är det en bra idé att ha ett lån som ger dig rum för att vara flexibel.

Väljer du att ha ditt lån hos Bynk har du möjlighet att pausa din betalning 4 månader om året. Med bara några klick kan du också ändra din månadskostnad

En MC kan också komma med en del oplanerade kringkostnader som gör det lätt att dra på sig dyra krediter och avbetalningar. Har du Bynkappen kan du istället snabbt och enkelt utöka ditt lån.

Det är också en bra idé att betala av på ditt lån i den takt som värdet på din motorcykel minskar. Då undviker du att ha ditt lån kvar efter att du sålt din MC och köpt en ny.

Taggmoln

Motorcykel
Vespa
Moped
MC-körkort
Sommar
Vind
Mc-kläder
Frihet
Lån
Låna
Racer
Enduro
Motorcross
Caféracer
Share