Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

🦉Månadsskydd+?

Månadsskydd+ är en försäkring ger dig ekonomisk trygghet vid oförutsedda händelser så som t.ex. arbetslöshet, sjukskrivning, sjukhusvistelse eller dödsfall. Något vi tycker är viktigt när man lånar pengar så att man kan betala tillbaka sitt lån även om oturen är framme!

Vi bjuder därför på Månadsskydd+ de tre första månaderna när du tecknar ett Bynklån!

🤷‍ Vad gäller?

Här är lite regler som gäller för att kvalificera sig för Månadsskydd+:

 • Folkbokförd och bosatt i Sverige vid försäkringens beviljande.
 • Fyllt 18 år men inte hunnit bli 65 år. Försäkringen gäller dock till och med att försäkringstagaren (du) är 70 år.
 • Tillsvidareanställd med en arbetstid av minst 22 timmar per vecka under minst 6 sammanhängande månader direkt före försäkringens tecknande.
 • Fullt arbetsför och ej uppbär sjukpenning, sjukersättning, aktivitetsersättning, närståendepenning, eller liknande vid försäkringens beviljande.
 • Inskriven i och berättigad till ersättning från svensk försäkringskassa.
 • Observera att Månadsskydd+ ingår gratis i 3 månader och om du därefter önskar avsluta försäkringen måste du kontakta oss.

💪 Vad får jag?

Månadsskydd+ ersätter dig vid en ofrivillig hel arbetslöshet, hel arbetsoförmåga och sjukhusvistelse. Om försäkringen aktiveras så får du pengar varje månad i upp till ett år för att täcka kostnaderna för vad ditt Bynklån kostar varje månad.

Om du avlider så löser försäkringen upp till 100 000 kr av ditt Bynklån. Om det blir några pengar över så får dödsboet dessa pengar.

💩 Vad kostar det?

Kostnaden för Månadsskydd+ är 7,6% av ersättningsbeloppet och betalas månadsvis. Exempel: För att få en ersättning på 2 000 kr/månad så blir premien (din kostnad) 152kr/månad.

Ersättningsbeloppet sätts till samma månadskostnad som du får för ditt Bynklån första gången du tar det. Ersättningsbeloppet ändras inte om du utökar ditt lån eller ändrar hur mycket Bynklånet kostar varje månaad.

🍄 Om olyckan är framme!

Om du behöver din försäkring så måste du höra av dig till Gjensidige som är vår sammarbetspartner för försäkringen. Du hittar all kontaktinformation du behöver här nedan.

E-post: specialskador@gjensidige.se
Brev: Box 3031, 103 61 Stockholm
Telefon: 0771-326 321
Fax: 08-792 29 10

🗂 Viktiga dokument!

Om du vill läsa det finstilta så har du alla dokument du behöver här.

Aktuella dokument:
Villkor för Månadsskydd+
För- och efterköpsinformation Månadsskydd+

Historiska dokument:
Villkor för Månadsskydd+ (Innan 8 juni 2017)
För- och efterköpsinformation Månadsskydd+ (Innan 8 juni 2017)

💰 Ansök nu, lån upp till 300 000 kr

Att ansöka om ett lån är enkelt och du får svar direkt på hur mycket du kan låna och vad din ränta blir. Vad din ränta blir beräknas fram automatiskt och det går inte att på förhand säga vad just din ränta på lånet blir.

Kom-i-håg: du vet väl att du har hela 30 dagar på dig att bestämma dig om du vill ha lånet efter att du ansökt om ett lån.

Önskat lån

kr

  Exempelkostnad (10 år)

  1 905 kr/mån

  Jag vill lösa/samla lån jag redan har
  Ungefär: Hur mycket av lånet på 150 000 kr vill du använda för att lösa/samla lån du redan har?
  Hela lånet
  Ange själv
   Jag delar mitt boende med en vuxen
   Jag har ett (1) eller flera barn
   Din ansökan skickas säkert över en krypterad anslutning.

   När du ansöker godkänner du användarvillkoren, att det är du som skall ha lånet och att du tagit del av informationen i SEKKI. Exempelkostnaden baseras på en ränta på 9% och en återbetalningstid på 10 år. Räkneexempel: 100 000 kr i annuitetslån på 10 år med 7,95% nominell rörlig ränta, 8,34% effektiv ränta, kostar 1 211 kr/mån (120 ggr). Att återbetala: 145 551 kr inkl. alla avgifter.