Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Så lånar du pengar till festen

Det finns tillfällen i livet som betyder extra mycket för oss. Till exempel när våra barn tar studenten eller vi firar en jämn födelsedag. Oavsett hur du väljer att finansiera den speciella dagen så är en budget alltid bra att ha på plats. Bynk hjälper dig med ekonomitips så att du får tid över till att planera.

Happy married couple

Lån till festen

Alla minns en riktigt bra fest, och att planera en stor tillställning är ofta superroligt. Ett stort kalas som många håller åtminstone en gång i livet är en studentmottagning. Vissa väljer att låna pengar för att betala studentfesten. Andra väljer en budgetfest.

Att tänka på när du lånar till en fest

Om du väljer att låna pengar till en fest finns det några saker som kan vara viktiga att tänka på.

Många gånger är lån som tas i samband med en fest eller en student inte så stora. Därför kan det vara en fördel om det är enkelt och flexibelt att betala tillbaka lånet utan någon kostnad. Hos Bynk kan du snabbt och enkelt återbetala ditt lån via Bynkappen eller göra en extra inbetalning genom ett klick.

Så fixar ni budgeten inför festen!

  • Är festen du planerar på sommaren? Om du vågar lita på vädret och hyr ett partytält istället för en dyr lokal kan du spara flera tusen.
  • Laga mat istället för att köpa. Alla uppskattar en buffé, och i matlagningstidningar kan du hitta massor av tips på hur just din buffé blir en riktig dröm.
  • Välj och välj bort. Är musiken superviktig för dig? Då kan det vara värt att hyra in en duktig DJ och istället spara in pengar på dekorationerna.
  • Jämför priser. Har du spanat in ett par snygga klackar eller en skjorta som skulle få dig att glänsa? Spana in sajter på nätet som jämför priser så slipper du göra av med onödiga pengar.
  • Ta hjälp av dina vänner. Allt blir roligare när du gör det tillsammans med någon. Så fråga dina vänner om de kan hjälpa dig att pynta lokal, fotografera och laga mat.
  • Kom ihåg att det är din fest och din dag och prioritera det som gör dig glad!

Undvik dyra avbetalningar och krediter

Det är ofta många saker som ska inhandlas inför en fest, och det är lätt att det slutar med att kreditkortet dras några gånger för mycket. Eller att du väljer att köpa saker på avbetalning.

Kredit och avbetalning kan verka som en bra idé för stunden, men många checkout lösningar och kreditkort har riktigt dyra räntor.

Med Bynk slipper du hamna i en situation där ett gäng räkningar ramlar ner i brevlådan efter att festen är över. Istället har du ditt lån i en smidig och flexibel app där du själv kontrollerar din månadskostnad. Om du har glömt att handla något kan du med ett klick utöka ditt lån.

Om du redan har handlat på avbetalning och kredit inför festen så kan du snabbt och enkelt samla dina avbetalningar och krediter i bynkappen.

Taggmoln

Fest
Evenagemang
Tillställning
Partaj
Kalas
Share