Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

🦉 Vad är Bynkpoäng?

Bynkpoäng är någonting som vi just nu jobbar febrilt med för att kunna erbjuda alla våra kunder! Vi har stora ambitioner och vårt mål är att du ska kunna tjäna Bynkpoäng på det mesta du kan göra eller använda hos oss på Bynk.

Vi kommer att presentera i detalj allting du kommer att få Bynkpoäng på snart, så håll ut!

💪 Vad får jag?

Bynkpoäng ska du kunna använda för att till exempel växla in mot extrainbetalningar på ditt Bynklån.

Det finns många fler saker som vi kan tänka oss att man ska kunna använda Bynkpoängen för, och vi ser gärna att du hör av dig till oss om du har några roliga idéer. Men tills vidare så får vi nöja oss med att berätta om våra planer att erbjuda möjligheten att använda Bynkpoäng för att betala av på sitt Bynklån.

💰 Ansök nu, lån upp till 300 000 kr

Att ansöka om ett lån är enkelt och du får svar direkt på hur mycket du kan låna och vad din ränta blir. Vad din ränta blir beräknas fram automatiskt och det går inte att på förhand säga vad just din ränta på lånet blir.

Kom-i-håg: du vet väl att du har hela 30 dagar på dig att bestämma dig om du vill ha lånet efter att du ansökt om ett lån.

Önskat lån

kr

  Exempelkostnad (10 år)

  1 905 kr/mån

  Jag vill lösa/samla lån jag redan har
  Ungefär: Hur mycket av lånet på 150 000 kr vill du använda för att lösa/samla lån du redan har?
  Hela lånet
  Ange själv
   Jag delar mitt boende med en vuxen
   Jag har ett (1) eller flera barn
   Din ansökan skickas säkert över en krypterad anslutning.

   När du ansöker godkänner du användarvillkoren, att det är du som skall ha lånet och att du tagit del av informationen i SEKKI. Exempelkostnaden baseras på en ränta på 9% och en återbetalningstid på 10 år. Räkneexempel: 100 000 kr i annuitetslån på 10 år med 7,95% nominell rörlig ränta, 8,34% effektiv ränta, kostar 1 211 kr/mån (120 ggr). Att återbetala: 145 551 kr inkl. alla avgifter.