Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Så lånar ni pengar till ert bröllop

Oavsett om du planerar ett gnistrande sagobröllop eller ett enklare bröllop är det en bra idé att skapa en budget. Bynk hjälper dig och ger dig tips på hur du får de ekonomiska bitarna att falla på plats. Så att du kan koncentrera dig på kärleken!

Happy married couple

Lån till bröllopet

Många beskriver sin bröllopsdag som den största dagen i sitt liv. Att planera ett bröllop kan ta flera månader och det är flera beslut som ska fattas på vägen. För att få ihop den ekonomiska biten väljer vissa att ta ett lån medan andra väljer ett budgetbröllop.

Att tänka på när du lånar till ditt bröllop

Om ni väljer att ta ett lån till ert bröllop finns det några saker som kan vara värda att tänka på.

Tiden efter ett bröllop kan många gånger vara full av förändringar. Kanske planerar ni att få barn, eller att åka iväg på en lång bröllopsresa. Då kan det vara bra att ha ett lån som är flexibelt. Med Bynk kan du alltid pausa ditt lån eller ändra din månadskostnad.

Så fixar ni budgeten inför bröllopet!

  • Var ute i god tid, speciellt om ni väljer att gifta er under sommaren då det är högt tryck på lokaler och priserna tenderar att pressas upp.
  • Använd er av vänner. Kanske har någon av er en kollega som är duktig på att sjunga och en barndomskompis med gröna fingrar. Perfekt, då kan ni få hjälp med både musik och blommor!
  • Köp vintage. Det finns många undersköna bröllopsklänningar som hänger längst in i garderoben hos folk. Spana på nätet efter drömklänningen och spara på såväl pengarna som miljön.
  • Fråga er vad som är viktigast. Är det vigselringarna eller bröllopsresan? Lägg sedan pengarna på det era hjärtan brinner mest för.
  • Skippa fotografen. Idag är alla människor fotografer och kvaliteten på mobilfoton blir bara bättre och bättre. Lägg upp en hashtag på instagram där era gäster kan posta bilder från bröllopet.
  • Om ni gifter er på våren eller sommaren kan ni spara flera tusen på att plocka egna blommor till bordsdekorationerna.
  • Laga maten själv, eller be en kompis som är grym på att laga mat agera kock
  • Sist men inte minst- kom ihåg att det är er dag och gör det som känns rätt för er och er alldeles egna och unika kärlekshistoria!

Undvik dyra avbetalningar och krediter

Inför ett bröllop är det mycket som ska inhandlas och det är lätt att använda sig av kreditkort eller avbetalningar. Något som i slutänden kan bli en dyr historia och en dålig start på ert nya liv som gifta.

Så ska det såklart inte vara. Vi på Bynk vet att det kan dyka upp saker som behöver inhandlas i sista minuten och har därför gjort vårt bröllopslån smart och smidigt. Med Bynks app kan du med några knapptryck utöka lånet till ditt bröllop. Pengarna har du ofta på ditt konto inom en bankdag.

På så sätt slipper du använda dig av krediter och avbetalningar. Skulle det vara så att du redan handlat på kredit inför ditt bröllop kan du snabbt och enkelt samla dina avbetalningar och krediter i bynkappen.

Om man inte vill gifta sig men bara ha en fest för att fira sin kärlek så kan man givetvis även låna till det. Men om man kan använda sig av sparade pengar så är det såklart alltid det bästa alternativet.

Taggmoln

Morgongåva
Bröllopstårta
Brudgum
Brudkläder
Brudnäbb
Bröllopsmarsalk
Sabelhäck
Vigselförättare
Share