Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Så fungerar ett blancolån!

Ett blancolån är ett lån utan säkerhet. Det betyder att ditt lån inte är bundet till ett speciellt föremål, exempelvis ett hus eller en bil. Hos Bynk kan du ta ett flexibelt och smidigt blancolån som du sedan styr själv via bynkappen.

Skillnaden mellan blancolån och privatlån

Egentligen är det ingen skillnad mellan ett blancolån och ett privatlån. Både privat och blancolån är lån utan säkerhet, men på senare år har det blivit vanligare med benämningen "privatlån".

Är ett blancolån dyrt?

Traditionellt är lån utan säkerhet förknippade med höga räntor, men de senaste årtiondena har det förändrats. Numer har de flesta långivare det som kallas för individuell ränta. Det innebär att du själv kan påverka ditt lån och få en förmånlig ränta och schyssta villkor.

Så påverkar du din egen ränta!

Det finns ett antal saker som du kan tänka på för att få en så bra ränta som möjligt på ditt blancolån.

Undvik kreditupplysningar

Undvik att ta för många kreditupplysningar. En kreditupplysning tas när du ansöker om en kredit. Det kan till exempel vara när du köper en soffa på avbetalning eller skaffar ett kreditkort. Att ha några få kreditupplysningar påverkar oftast inte ditt kreditbetyg. Däremot kan många upplysningar och upplysningar hos snabblåneföretag påverka betyget.

Betala dina räkningar i tid

Många påminnelser och inkassokrav kan påverka ditt kreditbetyg. Enklaste sättet att komma ihåg att betala dina räkningar i tid är att betala räkningarna via autogiro.

Ha en stabil och säker inkomst

Att ha en stabil och säker inkomst genom en fast anställning eller eget företagande kommer att hjälpa dig att få en bra ränta. Hos oss på Bynk är till exempel grundkravet för att få låna en inkomst på 10 000 kronor i månaden.

Vad kan jag använda ett blancolån till?

Hos Bynk styr du själv över ditt Blancolån

Att ansöka om ett blancolån hos Bynk tar bara några minuter, sedan styr du själv över ditt lån direkt i bynkappen. Du kan till exempel när som helst ändra din månadskostnad, utöka ditt lån eller pausa din betalning.

Samla lån och krediter med ett blancolån

Ett av de vanligaste skälen till att ta ett blancolån är att lösa dyra lån och krediter. Om du till exempel har en avbetalning på en säng och en soffa, och ett lån med väldigt dyr ränta så slår du helt enkelt ihop dessa till ett lån istället.

När ska du undvika blancolån?

Om du vet med dig att du kommer ha svårt att betala tillbaka ska du alltid undvika blancolån. Lånar du slentrianmässigt för konsumtion kan det vara en bra idé att se över ditt lånebeteende.

Taggmoln

Privatlån
Banklån
Blacolån
Frihet
Lån
Låna
Avbetalning
Share