Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

🚗 Ansök om billån hos Bynk idag

När du lånar till en bil via Bynk så är det som att låna till vad som helst, och du använder helt enkelt ditt lån för att köpa en bil. Då du lånar till en bil hos Bynk används inte bilen som säkerhet.

Att tänka på inför bilköpet:

 • Försök betala av lånet i samma takt som du uppskattar att värdet på bilen minskar, så slipper du ha kvar lån på bilen långt efter att den är såld.
 • Passa på att samla andra lån i Bynkappen när du lånar till ditt bilköp. Att ha alla dina lån på en och samma plats ger dig ökad kontroll och flexibilitet

Fördelar med att ha ditt billån hos Bynk

 • Ändra din månadskostnad när du vill
 • Pausa din betalningen 4 månader om året
 • Extraamortera utan kostnad
 • Utöka ditt lån med ett klick
 • Betala tillbaka hela lånet när du vill.

När du lånar pengar hos Bynk har du ofta pengarna på ditt konto inom en bankdag. Vi samarbetar också med Blocket - Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar.

💰 Ansök nu, lån upp till 300 000 kr

Att ansöka om ett lån är enkelt och du får svar direkt på hur mycket du kan låna och vad din ränta blir. Vad din ränta blir beräknas fram automatiskt och det går inte att på förhand säga vad just din ränta på lånet blir.

Kom-i-håg: du vet väl att du har hela 30 dagar på dig att bestämma dig om du vill ha lånet efter att du ansökt om ett lån.

Önskat lån

kr

  Exempelkostnad (10 år)

  1 905 kr/mån

  Jag vill lösa/samla lån jag redan har
  Ungefär: Hur mycket av lånet på 150 000 kr vill du använda för att lösa/samla lån du redan har?
  Hela lånet
  Ange själv
   Jag delar mitt boende med en vuxen
   Jag har ett (1) eller flera barn
   Din ansökan skickas säkert över en krypterad anslutning.

   När du ansöker godkänner du användarvillkoren, att det är du som skall ha lånet och att du tagit del av informationen i SEKKI. Exempelkostnaden baseras på en ränta på 9% och en återbetalningstid på 10 år. Räkneexempel: 100 000 kr i annuitetslån på 10 år med 7,95% nominell rörlig ränta, 8,34% effektiv ränta, kostar 1 211 kr/mån (120 ggr). Att återbetala: 145 551 kr inkl. alla avgifter.