Bynk använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda sajten godkänner du att cookies används för detta ändamål.

Bynk

Ladda ner Bynk-appen

I bynk-appen kan du ansöka om lån upp till 300 000 kr. Du kan ändra din månadskostnad på lånet, pausa din betalning eller ansöka om att utöka ditt lån.

Så ska du tänka när du tar ett billån

Vilken är din drömbil? Oavsett om det är en SUV med plats för hela familjen, en blixtsnabb sportbil eller en smidig smart car så finns det några saker som kan vara viktiga att tänka på inför köpet.

Happy married couple

Lån till en ny bil

Hur mycket pengar som människor väljer att lägga på en bil varierar. För några är bilen ett sätt att ta sig från punkt A till punkt B, för andra är bilen en livsstil som berättar något om vem de är.

Hos Bynk har du ditt billån i bynkappen och du kan låna mellan 10 000 till 300 000 kronor.

Så fungerar det att låna till en bil hos Bynk

När du tar ett billån används ofta bilen som säkerhet. Ofta behöver du också betala en kontantinsats. Eftersom lånet du tar hos Bynk är ett så kallat blancolån krävs varken kontantinsats eller att du använder bilen som säkerhet.

När du signerat din låneansökan betalas pengarna ofta ut till ditt bankkonto inom en bankdag och du använder sedan pengarna till att köpa din bil.

Skulle det vara så att du inte bestämt dig för om du ska köpa en bil eller inte kan du göra en ansökan hos oss för att se om du är godkänd för att låna pengar. Är du det har du 30 dagar på dig att signera kreditavtalet.

Tips på hur du spara pengar vid ditt bilköp

  • Köp begagnat, kolla in sajter som Blocket och jämför priser.
  • Sverige har ingen kultur av att pruta, men när det gäller bilköp är det faktiskt fullt möjligt att få ett lägre pris genom att pruta.
  • Kolla igenom bilen ordentligt. Titta efter bucklor, färgskiftningar, inredning och så vidare.
  • Bildäck är dyrt och du kan tjäna mycket på att lyckas förhandla till dig vinterdäcken gratis.
  • Om du skulle hitta något fel efter att du lämnat bilhandlaren så tveka inte att åka tillbaka och be om kompensation.

Att tänka på när du tar ett lån till en bil

Ett lån på en bil är ett lån som många har under en längre tid. Därför är det en bra idé att välja ett lån som är flexibelt och som du själv kan styra.

Om du tar ett lån till en bil hos Bynk så kan du 4 månader om året pausa din betalning. Du kommer också kunna ändra din månadskostnad.

En bil innebär många gånger oförutsedda kringkostnader. Skulle du råka ut för en kostnad som du inte hade räknat med kan du snabbt och enkelt via Bynkappen utöka ditt lån.

Försök om du har möjlighet att extraamortera när du kan. Det kan vara skönt att betala av på ditt lån i ungefär samma takt som värdet på bilen minskar. På så sätt slipper du ha kvar lånet när bilen för länge sedan är såld.

Taggmoln

Bil
Billån
Körkort
Bilsemester
Transportstyrelsen
Regnummer
Bildäck
Bilhandlare
Begagnat
Vinterdäck
Sommardäck
Lån
Låna
Share